Oppskrift
Sjokoladetrøffel med appelsin
35 minutter medium
Beskrivelse
Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 dl
TINE® Kremfløte
50 g
TINE® Meierismør
300 g
mørk sjokolade
½ stk
appelsin
1 dl
Kesam® Naturell
Til pynt:
100 stk
sølvkuler
Utstyr
Form på ca. 15x20 cm
Slik gjør du
- 1. Finn frem en form på ca. 15x20 cm.
- 2. Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen fra varmen. Knekk sjokolade i biter. Rør i fløten og la den smelte.
- 3. Riv skall fra appelsin. Rør i kesam og appelsinskall.
- 4. Hell blandingen i formen. Strø sølvkuler over og la blandingen stå kjølig i minst 4 timer.
- 5. Ta trøffelen ut av formen og skjær den i biter med en skarp kniv.
Pakk gjerne bitene inn i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.