Oppskrift
Sjokolademousse med Kesam® Vanilje
75 minutter Enkel
Beskrivelse
Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Sjokolademousse
2 stk
eggeplommer
3 ss
sukker
1 ss
sterk, kokende kaffe
1 plate
mørk kokesjokolade
3 dl
Kesam® Vanilje
1½ dl
TINE® Kremfløte
Pynt
50 g
sjokolade , grovhakket
50 g
mandler , grovhakket
12 stk
kirsebær
Utstyr
Porsjonskåler
Slik gjør du
- 1. Start med å piske eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis. Rør inn kaffe.
- 2. Smelt sjokoladen i en skål i vannbad eller mikrobølgeovn. Rør inn sjokolade og kesam.
- 3. Pisk fløten til en lett krem og vend inn i resten av blandingen.
- 4. Fordel sjokolademoussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering. Pynt med hakket sjokolade, mandler og bær.
- 5.
Kjempegodt å servere sammen med litt friske bær og nytraktet kaffe.