Oppskrift

Sjokoladeegg med kremfyll

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

6 stk
sjokoladeegg
1 pakke
TINE Kremgo® Naturell
3 ss
melis
1 ts
vaniljesukker
1 ss
sitronsaft
1 dl
TINE® Kremfløte
6 ts
aprikossyltetøy

Slik gjør du

  1. 1. Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.

    Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene. 

  2. 2. Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.

Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.

Laster ...