Oppskrift

Rosmarin- og soppsaus

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Godt kjøtt fortjener en smakfull saus, og dette er oppskrift på en god saus som passer perfekt til lam, kylling og svinekjøtt.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

150 g
bacon finklippet
2 ss
TINE® Meierismør
1 stk
løk finhakket
1 stk
hvitløksfedd finhakket
150 g
frisk sjampinjong i biter
2 ss
hvetemel
6 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss
soyasaus
½ ts
salt
0.4 ts
pepper
1 dl
frisk rosmarin

Slik gjør du

  1. 1. La finklippet bacon surre i smør i en kjele til det er svakt gyllent.
  2. 2. Ha i finhakket løk og hvitløk samt soppskiver, og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche.
  3. 3. Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.
  4. 4. Dryss over rikelig med rosmarin rett før servering.

Skogsopp smaker også godt i denne sausen.

Laster ...