Oppskrift
Rosmarin og honningtrøffel
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Trøfler med honning, mørk sjokolade og rosmarin. Oppskriften ble laget av Gali Berge i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
70 g
TINE® Meierismør
30 g
flytende honning
1 kvist
rosmarin
150 g
sjokolade
Valgfritt:
1 ts
fingersalt (flaksalt)
Utstyr
Form dekket med bakepapir
Slik gjør du
- 1. Finn frem en form som du dekker med bakepapir.
- 2. Smelt smør og honning i en kjele. Bland godt.
- 3. Finhakk rosmarin. Ta kjelen av varmen og tilsett rosmarin. Hell den varme røren gjennom en sil over sjokoladen og rør til alt er smeltet.
- 4. Hell røren over i formen. Ha formen i kjøleskapet til røren har stivnet.
- 5. Skjær trøffelen i passende biter. Dryss gjerne over litt flaksalt.
Hvis du ønsker, kan du smelte 150 gram mørk sjokolade og dyppe bitene i.