Oppskrift
Riskrem på ekte vis
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Riskrem
3 dl
TINE® Kremfløte
1 ss
sukker
1 ts
vaniljesukker
3 dl
ferdigkokt risgrøt
2 stk
mandeldråper (kan sløyfes)
Rød saus
5 dl
Piano® Bringebærsaus
Eller lag din egen rød saus
200 g
frosne jordbær
½ dl
vann
100 g
melis
Slik gjør du
- 1. Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.
- 2. Bland grøten forsiktig inn i kremen. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.
- 3. Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.
- 4. Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.
Rød saus
Bruk gjerne restene fra gårsdagens risengrynsgrøt til å lage riskrem.