Oppskrift

Restelapskaus

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Ved å bruke gårsdagens rester i denne oppskriften på lapskaus, sparer du ikke bare penger, men også tid i en travel hverdag.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

600 g
oksekjøtt (i terninger)
1 stk
grovhakket løk
1 ss
TINE® Meierismør til steking
6 stk
kokte poteter
6 dl
vann
1 terning
kjøttbuljong (blandes ut i vann)
400 g
frosne grønnsaker (grønnsaksblanding)
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
3 ss
hakket persille
4 skiver
brød

Slik gjør du

  1. 1. Skjær kjøtt i terninger og grovhakk løk. Stek kjøtt og løk i smør i en kjele.
  2. 2. Skjær kokt potet i terninger. Ha vann, buljongterning, potet og grønnsaksblanding i kjelen.
  3. 3. Kok lapskausen i ca. 5 minutter.
  4. 4. Smak til med salt og pepper. Dryss over persille og server med grovt brød til.

Du kan også bruke reinsdyrstek, hjortestek eller svinestek fra gårsdagens middag. Bruk gjerne friske rotgrønnsaker, men med frosne sparer du mye tid.

Laster ...