Bli en av de første til å bruke fremtidens TINE Handel

Vi er opptatt av å utvikle og forbedre nettbutikken, og gir deg nå mulighet til å teste en tidlig versjon. Her vil vi tilby en raskere responstid og kjøpsopplevelse, bedre oversikt over dine abonnementer, samt enklere tilgang til og kjøp fra favorittlister.

 

Hva kan du forvente?

Den nye versjonen vil oppleves som hurtigere, du har lettere tilgang til favorittproduktene dine, du kan enkelt endre dine ordre og abonnementer, og raskt handle fra dine favorittlister.

Nettsiden har ikke alle de samme funksjonene dagens TINE Handel har, men den er kontinuerlig under utvikling og nye funksjoner implementeres hyppig. 

TINE Handel Beta kan, i sjeldne tilfeller, bli utilgjengelig i korte periode pga større endringer. Da kan du alltid bruke vanlig TINE Handel. 

Dersom du har prøvd den nye versjonen, men savner funksjoner, eller du av andre årsaker ikke vil fortsette, kan du alltid gå tilbake til vanlig TINE Handel. Dersom det er tilfellet setter vi pris på din tilbakemelding.

Dine tilbakemeldinger gjør TINE Handel bedre!

Vi ønsker tilbakemeldinger fra deg som tester, som vi fortløpende vurderer og baserer endringer i nettbutikken på. Hvis du støter på problemer eller har forslag til forbedringer kan du enkelt gi beskjed i skjemaet på nettsiden.

Vi setter stor pris på din evaluering av TINE Handel Beta, og at du svarer på undersøkelsene vi innimellom publiserer eller sender ut.

Det er helt frivillig å gi tilbakemeldinger og delta i undersøkelser, men vi setter stor pris på om du har lyst til å hjelpe oss med å forbedre TINE Handel!Husk! Du kan alltid logge deg inn i dagens TINE Handel i tillegg, og du kan være logget inn i begge butikkene samtidig.


Laster ...