Disse juice-ispinnene er perfekte i sommersolen og kjempelette å lage. Fyll dem med favorittbær og –frukt som blåbær, bringebær, mango og ananas. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
8 dl
Sunniva® Presset Eplejuice fra Sydtyrol
3 dl
bær i biter
Slik gjør du
1.Skrell eventuelt frukt og del større frukt og bær i små biter. Fordel bær og fruktbiter i ispinneformer og fyll opp med eplejuice. Stikk ned pinnen og frys til helt gjennomfrossen, minimum 5 timer, men gjerne over natten.
Om du ikke har ispinneformer kan du bruke små plastglass. La blandingen stå i fryseren et par timer før du stikker noen ispinner (ev. grillpinner) i midten av hver is og fryser videre.
Du kan bruke akkurat hvilke frukt og bær du ønsker. Alt er lov! Del større frukt og bær i små biter slik at det kommer godt med juice rundt slik at de fryser til en fast, solid ispinne.
Vi bruker kontaktinformasjonen din for å varsle deg om relevante oppdateringer. Sjekk om informasjonen som er oppgitt er riktig nedenfor.
Kontaktinformasjon:
Dette er en standard sjekk for å sikre at din informasjonen er riktig.
List of actual notifications and recipients
For -og etternavn
E-post
Telefonnummer
Påmeldte varsler
Handling
Vi har ikke registrert noen varslingsmottakere på deres kundenummer. For at dere skal kunne motta viktig informasjon om ordrer og leveringer trenger vi at dere registrerer minst en varslingsmottaker.
Det gjøres veldig enkelt ved å trykke på knappen nedenfor.