Oppskrift

Potetsalat med epler

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Frisk og god potetsalat med epler og en herlig dressing av crème fraîche og blåmuggost.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

4 Porsjoner
10 stk
kokte poteter
2 stk
røde epler
3 stilker
stangselleri
1 stk
vårløk
1 beger
TINE® Lett Crème Fraîche 18 % à 300 g
50 g
Selbu Blå® Original
1 ts
flytende honning
½ ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok potet med skallet på. Avkjøl og del i biter.
  2. 2. Del epler og stangselleri i biter, og kutt vårløk i ringer.
  3. 3. Rør sammen crème fraîche, blåmuggost og honning til en dressing, og smak godt til med salt og nykvernet pepper. Bland sausen sammen med potet, selleri og epler.
  4. 4. La salaten trekke minst 1 time før servering.

I dressing til potetsalat kan du varie bruke både Kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche og rømme. Bestem selv hvor syrnet smak eller hvor mager du vil ha dressingen.

Laster ...