Oppskrift
Potetsalat med epler
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Frisk og god potetsalat med epler og en herlig dressing av crème fraîche og blåmuggost.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
4 Porsjoner
10 stk
kokte poteter
2 stk
røde epler
3 stilker
stangselleri
1 stk
vårløk
1 beger
TINE® Lett Crème Fraîche 18 % à 300 g
50 g
Selbu Blå® Original
1 ts
flytende honning
½ ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper
Slik gjør du
- 1. Kok potet med skallet på. Avkjøl og del i biter.
- 2. Del epler og stangselleri i biter, og kutt vårløk i ringer.
- 3. Rør sammen crème fraîche, blåmuggost og honning til en dressing, og smak godt til med salt og nykvernet pepper. Bland sausen sammen med potet, selleri og epler.
- 4. La salaten trekke minst 1 time før servering.
I dressing til potetsalat kan du varie bruke både Kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche og rømme. Bestem selv hvor syrnet smak eller hvor mager du vil ha dressingen.