Oppskrift

Potetsalat med egg

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Potetsalat

10 stk
små poteter
150 g
fryste erter som er tint
½ stk
finhakket rødløk
3 stk
egg

Dressing

2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
1 ss
hakket frisk timian
2 ss
hakket gressløk
1 ss
søt chilisaus
1 stk
hakket hvitløksfedd

Slik gjør du

  1. 1. Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.
  2. Dressing

  3. 2. Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.

Potetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.

Laster ...