Oppskrift
Potetsalat med egg
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Potetsalat
10 stk
små poteter
150 g
fryste erter som er tint
½ stk
finhakket rødløk
3 stk
egg
Dressing
2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
1 ss
hakket frisk timian
2 ss
hakket gressløk
1 ss
søt chilisaus
1 stk
hakket hvitløksfedd
Slik gjør du
- 1. Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.
- 2. Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.
Dressing
Potetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.