Oppskrift

Pizzasnurrer

25 minutter Enkel
Beskrivelse
Pizzasnurrer er godt å ha med i matpakken, både på skolen og ut på tur. Denne oppskriften gir 16-20 pizzasnurrer.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 Porsjon
1 pakke
ferdig pizzabunn
2 dl
pizzasaus

PIZZAFYLL

1 ss
finhakket løk
1 stk
finhakket hvitløksfedd
1 ts
tørket oregano
200 g
Jarlsberg® Revet
15 skiver
skinkeskiver , pepperoni, salami eller annen pølse

Til pensling og dryss

1 stk
sammenvispet egg
4 ss
Jarlsberg® Revet

Slik gjør du

  1. 1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  2. 2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør på pizzasaus, dryss over ost og fordel ønsket fyll over osten.
    Instruction Image
  3. 3. Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på stekebrettet.
  4. 4. Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

La barna få være med på matlagingen, og la dem velge sitt eget favorittfyll. Disse pizzasnurrene egner seg godt til å fryse.

 

Laster ...