Oppskrift

Pizza med Norzola og kylling

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.

Ingredienser

1 stk
ferdig pizzabunn
150 g
sjampinjong
1 stk
hvitløksfedd
2 stk
kyllingfileter
2 ss
TINE® Meierismør
3 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
75 g
Selbu Norzola eller annen god blåmuggost
½ ts
salt
½ ts
pepper
100 g
Jarlsberg® Revet
2 dl
finhakket basilikumblader

Slik gjør du det

  1. 1. Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
  2. 2. Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
  3. 3. Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
  4. 4. Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
  5. 5. Dryss over basilikum ved servering.

Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.