Oppskrift

Pizza di Parma

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

Ingredienser

1 stk
ferdig pizzabunn
2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
1 stk
hvitløksfedd
250 g
cherrytomater
200 g
artisjokk (frisk eller hermetisk)
2 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original
½ dl
pinjekjerner
75 g
parmaskinke
1 dl
ruccola

Slik gjør du det

  1. 1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.
  2. 2. Bland inn finhakket hvitløkfedd i crème fraîchen. Smør blandingen på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.
  3. 3. Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
  4. 4. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.