Oppskrift

Pastasalat med fetaost

20 minutter Enkel
Beskrivelse
En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og en kjempegod og smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

200 g
pasta , gjerne fullkornspasta
1 bunt
reddik
3 dl
TINE® Lettrømme 17 %
1 stk
hvitløksfedd , finhakket
1 ss
finhakket løk
2 ss
hakket gressløk
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
100 g
ruccola
100 g
fetaost
4 skiver
grovbrød

Slik gjør du

  1. 1. Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.
  2. 2. Skjær reddiker i tynne skiver.
  3. 3. Bland sammen rømme, hakket hvitløk, løk, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.
  4. 4. Bland pastablanding, reddiker og ruccola. Smuldre fetaosten over.
  5. 5. Server salaten med godt brød med smør til.

Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam Original eller Lett i stedet for rømme.

Laster ...