Oppskrift
Pastasalat med fetaost
20 minutter Enkel
Beskrivelse
En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og en kjempegod og smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
200 g
pasta , gjerne fullkornspasta
1 bunt
reddik
3 dl
TINE® Lettrømme 17 %
1 stk
hvitløksfedd , finhakket
1 ss
finhakket løk
2 ss
hakket gressløk
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
100 g
ruccola
100 g
fetaost
4 skiver
grovbrød
Slik gjør du
- 1. Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.
- 2. Skjær reddiker i tynne skiver.
- 3. Bland sammen rømme, hakket hvitløk, løk, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.
- 4. Bland pastablanding, reddiker og ruccola. Smuldre fetaosten over.
- 5. Server salaten med godt brød med smør til.
Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam Original eller Lett i stedet for rømme.