Oppskrift

Pasta med kylling og nøtter i fløtesaus

25 minutter Enkel
Beskrivelse
En mild og god pastarett med knasende nøtter og saftig kylling.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

500 g
pasta
400 g
kyllingfileter i biter
1 ss
TINE® Meierismør
100 g
grovhakket valnøtter
3 stk
finsnittet vårløk
1 stk
finhakket hvitløksfedd
3 dl
TINE® Matfløte
½ ts
salt
¼ ts
pepper
1 dl
revet ost

Slik gjør du

  1. 1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på litt av kokevannet til sausen.
  2. 2. Fres kyllingbiter i en stekepanne med smør til gylne, ca. 4 minutter.
  3. 3. Vend inn grovhakkede valnøtter, vårløk og finhakket hvitløk. Tilsett fløte, la koke opp og småkok til sausen tykner, ca. 5 minutter.

    Hasselnøtter eller mandler er også et godt valg i denne retten. Litt krønsj er med på å bringe retten opp et hakk.

  4. 4. Vend inn nykokt pasta. Bland godt og spe eventuelt med litt av kokevannet om det blir for tørt. Smak til med salt og pepper og server med revet ost.

For en enda fyldigere saus kan du bytte ut matfløte med kremfløte.

Laster ...