Oppskrift
Kremet påskegryte
35 minutter Enkel
Beskrivelse
Denne påskegryten er en enkel og smakfull middag som er fin å servere uansett om du feirer påsken hjemme eller på hytta.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
500 g
mørt oksekjøtt , i renskårne biter
2 ss
TINE® Meierismør
1 stk
grovhakket løk
200 g
sjampinjong , i skiver
1 stk
rød paprika , i strimler
1 ss
hvetemel
3 dl
buljong
2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
1 ts
salt
1 ts
nykvernet pepper
Slik gjør du
- 1. Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i smør. Tilsett løk og sopp og la det surre sammen med kjøttet.
- 2. Legg kjøttblandingen lagvis med strimlet paprika i en gryte. Dryss melet i pannen, spe med buljong og kok et par minutter.
- 3. Rør i Crème Fraîche og hell blandingen i gryten. La gryten småkoke til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.