Oppskrift

Påskedrikk med appelsin og sjokolade

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

8 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett
1½ stk
sjokoladeplate (à 100 g)
1 ts
malt kanel
1 stk
appelsin , saften av

Søtt appelsinskall

1 stk
appelsin , revet skall av
2 dl
vann
100 g
melis
2 dl
TINE® Kremfløte

Slik gjør du

  1. 1. Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
  2. Søtt appelsinskall

  3. 2. Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)

    Pass på å ikke få med det hvite i skallet som smaker bittert.

  4. 3. Kok i 2 minutter og sil av vannet.

    Dersom du ønsker ennå mindre bitterhet i skallet kan du gjenta prosessen med nytt vann og melis et par ganger.

  5. 4. Pisk kremfløte stiv. Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.

Passer perfekt i termosen på tur. Ha ferdig pisket krem i en liten boks ved siden.

Laster ...