Oppskrift

Ost- og kyllingfylt baguette

35 minutter Enkel
Beskrivelse
En sprø baguette fylt med smeltet cheddar og saftig kylling er digg mat til både lunsj, middag og kvelds. Her gratineres den med hvitløksmør og serveres med frisk salat.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 stk
baguette
350 g
kyllinger
4 skiver
TINE® Norsk Cheddar Skivet Burgerost
100 g
TINE® Meierismør
1 stk
hvitløksfedd
4 ss
hakket bladpersille

Slik gjør du det

  1. 1. Sett ovnen på 200 °C. Del en baguette i fire biter og hul ut ved å skjære bort mesteparten av innmaten.
  2. 2. Krydre kyllingfilet med salt og pepper, stek i en varm panne på begge sider til akkurat gjennomstekt og del i biter på langs.
  3. 3. Rull kyllingbiter i cheddarost og fyll i baguettebitene. Legg over på et stekebrett dekket med bakepapir og del hver bit i to eller tre.
  4. 4. Finhakk hvitløk, smalt smør og bland inn hvitløk og bladpersille. Øs blandingen over baguettebitene og stek i ovnen i 15-20 minutter eller til osten er smeltet. Server med en frisk salat.