Oppskrift

Yoghurt-ispinner med mango

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Søt og syrlig is med mango er perfekt i den varme sesongen. Disse ispinnene er til og med enkle å lage.

Ingredienser

100 g
fryst mango
½ dl
Sunniva® Original Appelsinjuice
1 ts
melis
1 dl
TINE® Kremfløte
3 dl
TINE® Yoghurt Naturell
1 ss
honning

Utstyr

Blender, isformer eller ispinner

Slik gjør du det

  1. 1. Kjør mango, appelsinjuice og melis til puré i en blender.
  2. 2. Pisk fløten til krem og vend med yoghurt og honning.
  3. 3. Vend inn mangopuréen forsiktig og fyll isformer, gjerne med pinne. Frys til stive, 2-3 timer.

    Ønsker du marmorert is? Ikke bland yoghurt og mangopuré helt sammen.


Har du ikke isformer kan du bruke plastbeger og stikke en ispinne i midten når isen er halvfrossen.