Oppskrift

Wraps med kremost, egg og skinke

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

Ingredienser

4 Porsjoner
2 stk
egg
2 stilker
vårløk
1 beger
TINE Kremgo® Urter eller en annen variant
4 stk
tortillalefser , gjerne fullkornslefser
3 dl
ruccola
200 g
kokt skinke
2 stk
tomater

Slik gjør du det

  1. 1. Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.
  2. 2. Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.

    Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.

  3. 3. Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.
  4. 4. Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.

Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.