Oppskrift

Wraps med fiskekake

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.

Ingredienser

4 stk
fiskekaker
1 ss
TINE® Meierismør til steking
¼ ts
salt
½ ts
pepper
2 stk
avokado
1 stk
rødløk
1 stk
paprika
16 stk
cherrytomater
1 stk
crispisalat
4 stk
store tortillalefser
4 ss
tacosaus
4 ss
TINE® Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

  1. 1. Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.

    Du finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.

  2. 2. Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.
  3. 3. Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.
  4. 4. Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.

Lag gjerne dine egne fiskekaker og bruk i denne retten. Da får du mulighet til å smaksette fiskekakene med det krydderet du selv vil.