Oppskrift
Hvit pizzadipp med pepperoni
50 minutter Enkel
Beskrivelse
En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
6 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
6 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 dl
revet Michelangelo Parmesan
100 g
pepperoni
4 ss
syltet jalapeno
Til servering
1 pakke
pizzabunn
2 ss
TINE® Meierismør
1 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 ts
flaksalt
2 ss
friske urter f. eks. timian eller rosmarin
Slik gjør du
- 1. Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen, del den i to på langs og del hver del i strimler på ca. 3 cm.
- 2. Smelt smør og pensle deigen med smør, dryss over revet ost, salt og finhakkede urter.
- 3. Twist hver strimmel og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø og gjennomstekt. Avkjøl på rist.
- 4. Rør crème fraîche, revet ost og parmesan sammen. Grovhakk pepperoni og finhakk jalapeno. Vend inn i ostemiksen og ha over i en ildfast form.
- 5. Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.
- 6. Server varm med brødpinnene til som dyppes i.
Du kan også bruke kjøpte brødpinner eller baguetteskiver til å dyppe i dippen.