Oppskrift
Chevresaus med geitemelk og sopp
25 minutter Enkel
Beskrivelse
Herlig kremet og frisk saus med TINE® Geitemelk, chevre og sjampinjong. Passer perfekt til kjøttretter, gjerne kalvestek, vilt eller biff.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
2 stk
sjalottløk
100 g
sjampinjong
1 ts
TINE® Meierismør
2 dl
TINE® Geitemelk
1 stk
Norsk Chevre Naturell Haukeli
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ss
gressløk, hakket
Slik gjør du
- 1. Finhakk sjalottløk og sjampinjong, og brun i en gryte med smør.
- 2. Ha i TINE® Geitemelk og la småkoke i ca. 10 minutter.
- 3. Smuldre i chevre, og smak til med salt og pepper. Rør til slutt inn gressløk.
Ønsker du en helt glatt, jevn saus, kan du kjøre den glatt med stavmikser før du har i gressløk.
- 4.
Geitemelksausen passer perfekt til kjøttretter som kalvestek, vilt eller biff.