Oppskrift
Tzatziki med Kesam®
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Her er en digg oppskrift på tzatziki med Kesam®. Tzatziki er mye brukt i Tyrkia og Hellas. Den herlige sausen passer å servere til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 stk
slangeagurk
2 stk
hvitløksfedd
3 dl
Kesam® Naturell
½ ts
salt
¼ ts
hvit nykvernet pepper
Slik gjør du
- 1. Riv agurk grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.
- 2. Finhakk hvitløk og bland med Kesam og agurk. Smak til med salt og pepper.
- 3. Tzatzikien blir best om den får stå 1 time i kjøleskapet for å trekke før servering.
Tzatziki er gresk, og passer godt til friske salater og grillmat.