Oppskrift

Vårgrønn suppe

25 minutter Enkel
Beskrivelse
Fargen på maten kan bety mye for appetitten. De frosne ertene gir denne suppen den herlige vårfriske fargen.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 stk
løk
1 stk
hvitløksfedd
2 stk
poteter
2 ss
TINE® Meierismør , til steking
1 l
grønnsaksbuljong
250 g
frosne erter
1½ dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
4 ss
finhakket gressløk

Slik gjør du

  1. 1. Rens og skjær løken i terninger. Hakk hvitløken fint. Skrell potetene og skjær dem i terninger.
  2. 2. Fres løk og hvitløk i en kjele i ca 2 minutter. Tilsett potetene og la dem surre med ca 5 minutter. Hell buljongen i kjelen og la suppen koke ca 10 minutter. Legg i de frosne ertene.
  3. 3. La alt koke ytterligere 5 minutter. Kjør suppen i blender. Pynt med crème fraîche og hakket gressløk. Og server med godt brød til.

Denne suppen er like god kald som varm.

Laster ...