Oppskrift
Tomat- og pastasuppe
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
2 dl
ukokt pasta , f eks fullkornsmakaroni
2 stk
hvitløksfedd
1 ss
TINE® Meierismør
1 boks
hermetiske tomater
1 ss
revet frisk ingefær
4 dl
vann
1 beger
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
2 stk
grønnsaksbuljongterninger
1 dl
hakket basilikumblader
¼ ts
kajennepepper
Slik gjør du
- 1. Kok pasta som anvist på pakken.
- 2. Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.
- 3. Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.
Du kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.
- 4. Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.
Ha gjerne i litt hardkokte egg eller stekte pølsebiter i suppen.