Oppskrift

Tortillapizza med kjøttdeig

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Tortillapizza er en enkel variant av en «nesten-pizza». Denne retten passer godt i en hektisk hverdag hvis man har liten tid til å lage pizzadeig fra bunnen av.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 ss
TINE® Meierismør til steking
200 g
kjøttdeig
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
8 stk
små tortillalefser
12 ss
ferdig pastasaus
200 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
8 stk
cherrytomater

Slik gjør du

  1. 1. Sett stekeovnen på 200 °C, eller 180 °C varmluft. Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen på middels varme. Krydre med salt og pepper.
  2. 2. Legg tortillaene på et stekebrett med bakepapir, og fordel pastasausen på tortillaene.

    Bytt gjerne ut pastasaus med ferdig salsa. Det gir en ekstra «sting» i smaken.

  3. 3. Fordel osten, og så den ferdig stekte kjøttdeigen på tortillaene. Del tomatene i to, og legg to halve tomater på hver tortilla.
  4. 4. Sett stekebrettet midt i ovnen, og stek tortillapizzaene i sju minutter.

Dette er en slik rett som gir et utall av varianter. Har du rester i kjøleskapet er det mye som passer på tortillapizza. Biter av ferdig stekt kylling, kjøttboller, skiver av kjøttkaker, pølsebiter eller ferdig kokte grønnsaker. Prøv deg frem.

Laster ...