Oppskrift
Pizza med sopp og gresskarkjerner
15 minutter Enkel 8 minutter
Beskrivelse
Oppskrift på en skikkelig deilig pizza med sjampinjong, rødløk, gresskarkjerner og Jarlsberg®.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 stk
Italiensk pizzabunn
5 ss
pizzasaus
80 g
Jarlsberg® Revet
40 g
sjampinjong
½ stk
rødløk
2 ss
gresskarkjerner
Slik gjør du
- 1. Forvarm ovn til så høyt du kan, 230-250 °C.
- 2. Rens og del sopp og løk i skiver.
- 3. Fordel saus over bunn og legg på revet ost.Se oppskrift på hjemmelaget Italiensk pizzabunn og hjemmelaget pizzasaus her.
- 4. Fordel over sopp, løk og gresskarkjerner.
- 5. Stek pizzaen til osten er gyllen, ca. 3-8 minutter, alt ettersom hvor varm ovnen din er.
Server gjerne med et dryss av ruccula på toppen. Ønsker du kjøtt, kan du legge på et par tynne skiver spekeskinke etter at pizzaen er ferdigstekt.