Oppskrift

Vegetarwok med quinoa

25 minutter Enkel
Beskrivelse
En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

½ stk
hodekål
1 stk
rødløk
2 stk
gulrøtter
2 stk
rød paprika
1 boks
hvite bønner
2 cm
ingefær
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
chili
1 ss
TINE® Meierismør
4 ss
soyasaus
4 dl
quinoa
2 dl
TINE® Lettrømme 10 %
4 ss
koriander

Slik gjør du

  1. 1. Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.
  2. 2. Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.
  3. 3. Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.
  4. 4. Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken. Server med TINE Lettrømme 10%.

    Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.


Friske urter løfter gjerne en rett, men er ingen nødvendighet. Sløyfer du urtene, kan du smak til retten med salt, pepper og sitron, noe som er med på å fremheve smakene.

Laster ...