Oppskrift

Spagetti med kylling og spinat i ostesaus

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Kylling og spinat er en god kombinasjon, og med kremet ostesaus tar du pastaen til nye høyder. Dette er en mild og god rett som alle liker.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

400 g
båndspagetti , ukokt
2 ss
TINE® Meierismør
3 stk
kyllingbryst , i biter
2 stk
hvitløksfedd , finhakket
1 ts
malt muskat
300 g
frisk spinat
1½ dl
TINE® Kremfløte
150 g
TINE Kremgo® Naturell
50 g
parmesan , revet
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Til servering:

4 skiver
brød
25 g
TINE® Meierismør

Slik gjør du

  1. 1. Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på litt av det.

    Smak på pastaen underveis. Den er best når den er al dente. Al dente betyr at den er myk og ferdigkokt, men har noe tyggemotstand når du tar en bit.

  2. 2. Smelt smør i en varm stekepanne, og fres kyllingbiter og hvitløk på middels høy varme. Dryss over muskat, og tilsett spinat. Rør til spinaten faller sammen, ca. 3 minutter.
  3. 3. Tilsett kremfløte, kremost og noen spiseskjeer av kokevannet fra pastaen. Rør godt, og la det småkoke et par minutter.
  4. 4. Vend inn pasta og parmesan. Smak til med salt og pepper. Rør til en glatt og kremet saus, og server med brød og smør til.

Spar på kokevannet fra pastaen, og spe sausen med det om den blir for tørr. Det er et godt triks uansett type saus.

Laster ...