Oppskrift

Middagspannekaker med Kesam®

40 minutter Enkel
Beskrivelse
Lekre, tynne Kesampannekaker med vegetarfyll er et godt middagsalternativ. Pannekakerøre med Kesam gir et saftig og godt resultat

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

3 stk
egg
4 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett
2 dl
Kesam® Naturell
1 dl
havregryn
3 dl
sammalt hvete, fin
½ ts
salt
3 ss
TINE® Meierismør

Vegetarfyll

400 g
sopp
2 ss
TINE® Meierismør
1 stk
hvitløksfedd
2 stk
rød paprika
1 boks
kikerter
½ ts
salt
½ ts
pepper
1 dl
Kesam® Naturell
1 stk
brokkoli

Slik gjør du

  1. 1. Visp egg, melk og Kesam godt. Rør inn havregryn, mel og salt til en jevn røre. La stå å svelle i 20 minutter.
  2. 2. Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.

    Sett gjerne ovnen på 100 °C og oppbevar pannekakene tildekket der mens resten stekes.

  3. 3. Kutt opp brokkolien og ha den i kokende vann og trekk kjelen vekk fra platen. Trekk i 3-5 minutter. Del sopp i skiver, finhakk hvitløk og stek i en varm panne med smør, ca. 4 minutter. Del paprika i strimler og ha paprika og brokkoli i pannen. Stek videre et par minutter.
  4. 4. Skyll kikertene og la dem renne godt av. Vend inn med grønnsakene og smak til med salt og pepper.
  5. 5. Fyll pannekakene med grønnsaksblandingen og server med Kesam.

Server gjerne kjøtt til disse pannekakene om du ønsker det.

Laster ...