Oppskrift
Grove glutenfrie pannekaker
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Pannekaker er kjapt, enkelt og populært blant barn. Her er en oppskrift på glutenfrie pannekaker med grovt mel.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
75 g
TINE® Meierismør
4 dl
glutenfritt mel (Semper Grov Mix)
2 ss
linfrø
2 ss
sesamfrø
1 dl
glutenfrie havregryn
8 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
4 stk
egg
2 stk
gulrøtter
Slik gjør du
- 1. Smelt smør på middels sterk varme i en stekepanne.
- 2. Ha i glutenfritt mel, knuste linfrø, sesamfrø og glutenfrie havregryn i et litermål eller en bolle. Bland inn smeltet smør, melk og egg med en stavmikser. Tilsett finrevet gulrot.
- 3. La røren svelle i 5 minutter.
- 4. Stek pannekakene på hver side i en middels varm panne til de er gyllenbrune.
Bruk stavmikser istedenfor miksmaster og bli overrasket over hvor raskt du får røren jevn og fin.