Oppskrift

Tacosalat med kylling, ost og ananas

30 minutter Enkel
Beskrivelse
En litt annerledes tacosalat med kylling, marinert fetaost og spicy ananas-salsa. Nam!

Ingredienser

4 stk
kyllingfileter
1 ss
TINE® Meierismør
1 stk
hjertesalat
4 stk
tortillalefser evnt. 1 pose nachochips
2 glass
marinert fetaost

Ananas-salsa

0.5 stk
ananas
2 stk
rød paprika
1 stk
rødløk
2 ss
jalapenos
1 stk
lime
2 ss
hakket mynteblader
2 ss
hakket basilikum

Slik gjør du det

  1. 1. Stek kyllingfilet på begge sider i smør i en varm panne til gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter og skjær i skiver eller riv i biter.
  2. 2. Del tortillalefsene i trekanter. Varm olje i en dyp kjele og friter tortilla-trekantene til gylne og sprø. La renne av seg på kjøkkenpapir.
  3. 3. Del ananas, paprika og rødløk i små terninger. Finhakk jalapeno og bland alt sammen med limesaft og -skall, hakket mynte og basilikum.
  4. 4. Finstrimle salat og fordel med nachochips på tallerkener. Topp med stekt kylling, salatost og urter. Server med ananas-salsa.