Oppskrift

Rask kyllinggryte

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Får du mange middagsgjester en travel ukedag, passer denne kyllinggryta med eplesaft og balsamicoeddik perfekt.

Ingredienser

2 dl
ukokt ris
4 stk
kyllingfileter
4 stk
gulrøtter
0.5 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
2 ss
TINE® Meierismør
1 dl
Sunniva® Original Eplejuice (ev. eplecider)
2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 % (eller TINE Matfløte)
1 ss
balsamicoeddik
1.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 ss
basilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. 1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  2. 2. Skjær kylling i små biter. Rens og skjær gulrot i terninger og finhakk løk og hvitløk.
  3. 3. Brun kylling i smør sammen med hvitløk, løk og gulrot. Tilsett eplejuice og Crème Fraîche (ev. matfløte) og la det trekke i 10–15 minutter.
  4. 4. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og pepper. Server gryta med ris og pynt opp med litt basilikum.