Oppskrift

Kylling med aprikoser

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Oppskrift på eksotisk kyllingrett med ruccola, aprikoser og mango chutney. Rask og enkel å lage.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

4 stk
kyllingfileter
1 ss
TINE® Meierismør
1 ts
salt
1 dl
hønsebuljong
3 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
3 ss
mangochutney
10 stk
tørkede aprikoser
1 dl
ruccola
4 skiver
godt brød , foccacia, rundstykker eller naanbrød

Slik gjør du

  1. 1. Brun kyllingfilet i en panne med smør på middels sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt.
  2. 2. Kok opp buljong i en vid kjele. Rør i crème fraîche, mangochutney og tørkede aprikoser klippet i strimler.
  3. 3. Kok opp igjen, og legg i kyllingfiletene. La dem koke ved svak varme i ca. 10 minutter. Bland i grovhakket ruccola, og la det bli gjennomvarmt. Server med godt brød.

Mangochutney er et veldig anvendelig tilbehør som blir servert ved siden av mange indiske retter. Men mangochutney er også nydelig som tilbehør til smørbrød, og fantastisk som dipp til chips og salte kjeks.

Laster ...