Oppskrift

Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Stekte nudler med magert svinekjøtt og masse deilige grønnsaker er både sunt og godt. Ananasbiter gir retten et spennende innslag av sødme og friskhet.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

2 ss
olje
600 g
strimlet svinekjøtt
2 stk
hvitløksfedd , finhakket
½ ts
salt
¼ ts
pepper
500 g
nudler , kokt
4 ss
soyasaus
100 g
sukkererter , delt i to
1 stk
rød paprika , i biter
1 boks
hermetisk ananas , i biter

Slik gjør du

  1. 1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres svinekjøtt og hvitløk i 2 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn nudler og soyasaus.

    Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

  2. 2. Fordel nudler og svinekjøtt i fire skåler.
  3. 3. Fres sukkerert, paprika og ananas raskt i olje. Ha grønnsakene over nudlene og server.

    Bruk fersk ananas hvis du ønsker, eller mango.


Du kan også bruke andre grønnsaker, som kål, bok choy, brokkoli, sjampinjong eller løk.

Laster ...