Oppskrift
Wok med svin
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Ris:
3 dl
ukokt ris (eller nudler)
Wok:
400 g
strimlet svinekjøtt eller kylling
3 ss
rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 stk
brokkoli
3 stk
små gulrøtter
250 g
hermetiske vannkastanjer (1 boks er som regel 250 gram)
120 g
ferdig woksaus (1 pose er som regel 120 gram)
100 g
bønnespirer
Dressing:
2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
5 ss
mangochutney
Slik gjør du
- 1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.
- 2. Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.
- 3. Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.
800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.
- 4. Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.
- 5. Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.
Wok:
Dressing:
Wok må spises nylaget og varm.