Oppskrift

Svinebiff med paprikasaus

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

2 ss
TINE® Meierismør
2 stk
rød paprika , i små terninger
1 ts
paprikapulver
2 stk
sjalottløk , finhakket
2 dl
grønnsaksbuljong
1 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
½ ts
salt
½ ts
malt sort pepper
600 g
svin ytrefilet , i skiver
¾ ts
salt
½ ts
kvernet sort pepper
4 ss
TINE® Meierismør
½ l
vann
½ ts
salt
200 g
bønner
2 ss
TINE® Meierismør til steking
2 stk
rødløk , i skiver
¼ ts
salt
¼ ts
pepper

Utstyr

Stavmikser

Slik gjør du

  1. 1. Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.
  2. 2. Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
  3. 3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.

    Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.

  4. 4. Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.
  5. 5. Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.

Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.

Laster ...