Oppskrift
«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Denne sandwichen har sitt opphav i den historiske restauranten «Sloppy Joe's» i Key West. Stekt kjøttdeig med løk og paprika servert i burgerbrød er både lettvint, mettende og godt.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
400 g
kjøttdeig eller karbonadedeig
1 stk
løk , finhakket
2 stk
hvitløksfedd , finhakket
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 boks
hermetiske tomater , hakkede
4 ss
ketchup
2 ss
worcestershiresaus
½ ts
salt
¼ ts
pepper
4 stk
hamburgerbrød , gjerne grove
4 stk
salatblader
3 stk
tomater , i skiver
3 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost
4 stk
gulrøtter , i staver
Slik gjør du
- 1. Stek kjøttdeig eller karbonadedeig, løk og hvitløk i smør i en kjele over middels sterk varme til det er brunet, 5-8 minutter.
- 2. Tilsett hakkede tomater, ketchup og worcestershiresaus, og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.
- 3. Fyll burgerbrød med salat, tomat og kjøttblanding. Topp med revet ost og legg den andre brødhalvdelen over. Server med gulrot til.
Varm burgerbrødene i stekeovnen, eller raskt på grillen.
Server med pommes frites, eller ovnsstekte poteter og coleslaw hvis du er ekstra sulten.