Oppskrift

«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Denne sandwichen har sitt opphav i den historiske restauranten «Sloppy Joe's» i Key West. Stekt kjøttdeig med løk og paprika servert i burgerbrød er både lettvint, mettende og godt.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

400 g
kjøttdeig eller karbonadedeig
1 stk
løk , finhakket
2 stk
hvitløksfedd , finhakket
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 boks
hermetiske tomater , hakkede
4 ss
ketchup
2 ss
worcestershiresaus
½ ts
salt
¼ ts
pepper
4 stk
hamburgerbrød , gjerne grove
4 stk
salatblader
3 stk
tomater , i skiver
3 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost
4 stk
gulrøtter , i staver

Slik gjør du

  1. 1. Stek kjøttdeig eller karbonadedeig, løk og hvitløk i smør i en kjele over middels sterk varme til det er brunet, 5-8 minutter.
  2. 2. Tilsett hakkede tomater, ketchup og worcestershiresaus, og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.
  3. 3. Fyll burgerbrød med salat, tomat og kjøttblanding. Topp med revet ost og legg den andre brødhalvdelen over. Server med gulrot til.

    Varm burgerbrødene i stekeovnen, eller raskt på grillen. 


Server med pommes frites, eller ovnsstekte poteter og coleslaw hvis du er ekstra sulten.

Laster ...