Ribbeburger med lettsyltet rødkål og rømmedressing
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
LETTSYLTET RØDKÅL
RØMMEDRESSING
TIL SERVERING
Slik gjør du
- 1. Finsnitt rødkål og rødløk, bruke gjerne en mandolin. Rør sammen eddik, sukker og salt til sukkeret er oppløst og hell over. La marinere i 20 minutter eller mer.
- 2. Sett ovnen på 220 °C. Bland hoisinsaus, limesaft og revet ingefær til en glace. Del ribbe i skiver og pensle godt med glace. Pakk i aluminiumsfolie, og varm i ovnen 10-15 minutter eller til gjennomvarm.
- 3. Rør sammen rømme, sennep og hakket koriander. Smak til med salt og pepper.
- 4. Server glasert ribbe i hamburgerbrød med lettsyltet rødkål og rømmedressing.
Har du rester av surkål kan du gjerne bruke det i stedet for å sylte rødkål. En frisk Coleslaw er også godt til.
Bak gjerne ditt eget hamburgerbrød. Sjekk ut denne oppskriften på Hamburgerbrød med Cottage Cheese. De er lette å lage, saftige og holder seg ferske i flere dager.