Oppskrift

Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

4 dl
fullkornpasta , ukokt
2 stk
løk , i båter
1 stk
rød paprika , i terninger
10 stk
medium store sjampinjong , i skiver
2 ss
solsikkeolje
1 ts
karripasta
1 stk
purre , i ringer
500 g
kjøttpølser av kylling og kalkun , i skiver
4 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
1 ss
frisk, hakket kruspersille
½ ts
salt
½ ts
nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. 2. Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.
  3. 3. Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.
  4. 4. Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.

Varier gjerne denne retten med pasta i forskjellig type former, fasonger og farger.

Laster ...