Oppskrift
Pølsegryte med karri og Crème Fraîche
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
4 dl
fullkornpasta , ukokt
2 stk
løk , i båter
1 stk
rød paprika , i terninger
10 stk
medium store sjampinjong , i skiver
2 ss
solsikkeolje
1 ts
karripasta
1 stk
purre , i ringer
500 g
kjøttpølser av kylling og kalkun , i skiver
4 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
1 ss
frisk, hakket kruspersille
½ ts
salt
½ ts
nykvernet pepper
Slik gjør du
- 1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
- 2. Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.
- 3. Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.
- 4. Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.
Varier gjerne denne retten med pasta i forskjellig type former, fasonger og farger.