Oppskrift
Pølsegrateng
45 minutter Enkel
Beskrivelse
Oppskrift på en enkel og god pølsegrateng som passer godt som middagstips i hverdagen. En barnevennlig middag med gode smaker som kjøttpølse, basilikum, sennep, løk og paprika.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
3 stk
smaksterke pølser
1 stk
rød paprika
6 stk
poteter
2 stk
løk
2 ss
TINE® Meierismør
1 ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper
2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss
sennep
1 dl
Jarlsberg® Revet
3 ss
finhakket frisk basilikum
Slik gjør du
- 1. Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2. Skjær pølse i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell potet og løk og skjær i skiver.
- 3. Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene, paprikaen og løken og stek til det begynner å få litt farge. Strø over salt og pepper.
- 4. Bland crème fraîche og sennep med pølseblandingen og legg alt i en ildfast form. Strø over ost. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk basilikum.