Oppskrift

Ostegratinert taco med biff

40 minutter Enkel
Beskrivelse
Gratinert taco med ost, biffstrimler, guacamole og spicy grillet mais-salsa.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

600 g
filet av storfekjøtt
1 ss
TINE® Meierismør
8 stk
små tortillalefser
4 dl
revet ost av Norvegia® Vellagret - fra ostehjul

Guacamole

2 stk
avokado
½ stk
chili
1 stk
lime
3 dråper
tabasco
¼ ts
salt
¼ ts
pepper

Grillet mais-salsa

2 stk
maiskolbe
1 stk
rød chili
4 stk
vårløk
3 stk
tomater
2 stk
lime
2 dl
hakket koriander

Slik gjør du

  1. 1. Grill maiskolbene raskt på varm grill eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene. Finhakk chili, snitt vårløk og del tomater i biter.
  2. 2. Bland alle ingrediensene til salsaen og press over limesaft.
  3. 3. Mos avokado med en gaffel eller stavmikser. Finhakk chili og vend inn. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
  4. 4. Sett ovnen på 220 °C. Fres kjøttet i smør i en varm panne så det blir godt brunet på alle kanter, men beholder en rå kjerne. La kjøttet hvile og skjær i tynne skiver.
  5. 5. Fordel kjøtt på torillalefser, ha på revet ost og gratiner i ovnen i ca. 5 minutter. Server med guacamole og grillet mais-salsa.
Laster ...