Oppskrift
Nacho grande med rømme
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
400 g
kjøttdeig
1 ss
TINE® Meierismør , til steking
2 ts
tacokrydder
3 dl
hermetiske tomater , hakkete
2 dl
kidneybønner
200 g
nachochips
4 stk
vårløk , finsnittet
200 g
mais
200 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 glass
ferdig tomatsalsa
3 dl
TINE® Lettrømme 17 %
Slik gjør du
- 1. Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.
Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.
- 2. Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.
- 3. Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.
Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.