Oppskrift
Meksikansk gryte
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Oppskrift på deilig meksikanskinspirert biffgryte. Perfekt som et krydret innslag i en hektisk hverdag.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 kg
biffstrimler
1 pose
fajita kryddermiks
2 stk
løk i strimler
2 ss
TINE® Meierismør
2 stk
hvitløksfedd
½ ts
spisskummen
2 bokser
hermetiske tomater
2 dl
Norvegia® Revet eller annen god ost revet
1 boks
TINE® Lettrømme 10 %
1 stk
rød chili
¼ potte
frisk koriander
Slik gjør du
- 1. Bland kjøttet med kryddermiksen. Stek kjøtt og løk i omganger i smør. Press i hvitløk, og tilsett spisskummen og tomater.
- 2. La gryten trekke på svak varme i 10 minutter.
- 3. Server med et dryss revet ost, en klatt rømme, finsnittet chili og frisk koriander.
Bruk gjerne ferske tomater i stedet for hermetiske. Bruk da minst 5 store tomater per boks, og hakk dem opp med en stavmikser.