Oppskrift

Lett pølsegryte

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Denne pølsegryta innholder sunne og friske ingredienser. Crème Fraîche sammen med soyasaus gir en frisk og syrlig smak.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

2 dl
ris , ukokt
600 g
pølser (gjerne falukorv av kalkun)
2 stk
løk
1 stk
rød paprika
2 ss
TINE® Meierismør
1½ ss
soyasaus
½ ts
pepper
3 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
2 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
150 g
grønne bønner (eventuelt andre grønnsaker)
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok risen etter anvisningen på pakken.
  2. 2. Skjær pølse i terninger. Rens og skjær løk og paprika i terninger.
  3. 3. Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele. Fres løk og paprika, og legg det i kjelen sammen med pølsebitene. Krydre med soyasaus og pepper.
  4. 4. Rør inn Crème Fraîche og melk. La det koke i ca. 2 minutter.
  5. 5. Kok grønne bønner i lettsaltet vann, i 2-3 minutter, og server ved siden av pølsegryta, sammen med litt ris.
Laster ...