Oppskrift

Vegetarwok

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.

Ingredienser

150 g
kinakål eller pak choy
1 stk
gulrot
100 g
blomkål
100 g
brokkoli
1 stk
grønn paprika
1 stk
gul paprika
150 g
snittede sukkererter
100 g
minimais
4 stk
frisk grønn asparges
1 stk
rødløk
320 g
ukokte nudler
2 ss
sesamolje
1 boks
bønner , gjerne salatbønner
2 stk
pressede hvitløksfedd
2 dl
teriyakisaus
2 ss
sesamfrø
100 g
bønnespirer
2 ss
hakket frisk koriander

Slik gjør du det

  1. 1. Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.
  2. 2. Kok nudler som anvist på pakken.
  3. 3. Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.

Hvis du ønsker mer proteiner i retten, kan du servere wokede kyllingbiter eller SALMA ved siden av.