Oppskrift

Soppstuing

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.

Ingredienser

500 g
skogssopp
2 ss
TINE® Meierismør
1 ss
hakket frisk timian eller andre urter
½ ts
salt
½ ts
pepper
1 ss
finhakket kruspersille
1 ss
finklippet gressløk
½ dl
TINE® Matfløte
1 ts
maizena

Slik gjør du det

  1. 1. Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.
  2. 2. Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.
  3. 3. Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.

Herlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.