Oppskrift
Soppstuing
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
500 g
skogssopp
2 ss
TINE® Meierismør
1 ss
hakket frisk timian eller andre urter
½ ts
salt
½ ts
pepper
1 ss
finhakket kruspersille
1 ss
finklippet gressløk
1½ dl
TINE® Matfløte
1 ts
maizena
Slik gjør du
- 1. Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.
- 2. Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.
- 3. Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.
Herlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.