Oppskrift

Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

10 minutter Enkel
Beskrivelse
Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

400 g
fersk pasta
1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
4 dl
sopp i biter
1 ss
TINE® Meierismør eller olje til steking
2 dl
Sunniva® Original Eplejuice
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ss
hakket persille
½ stk
sitron , revet skall av
2 dl
revet parmesan

Slik gjør du

  1. 1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
  2. 2. Hakk løk og hvitløk.
  3. 3. Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.
  4. 4. Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.

Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.

Laster ...