Oppskrift
Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron
10 minutter Enkel
Beskrivelse
Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
400 g
fersk pasta
1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
4 dl
sopp i biter
1 ss
TINE® Meierismør eller olje til steking
2 dl
Sunniva® Original Eplejuice
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ss
hakket persille
½ stk
sitron , revet skall av
2 dl
revet parmesan
Slik gjør du
- 1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
- 2. Hakk løk og hvitløk.
- 3. Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.
- 4. Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.
Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.